Project description

In this Sevillian house the architects have managed to reinterpret in a modern key the traditional courtyard, an architectural institution in the capital of Seville. The courtyard serves as a refuge from the noise of the street and the inclement summer heat, favouring ventilation and shade.

Here the spaces become open areas arranged around the central courtyard of the house, perfectly integrating the kitchen with the living-dining room. In addition to its luminosity, the tobacco chestnut walls and a natural wooden staircase add dynamism to the main room.

The decoration combines classic hints with a touch of contemporaneity that make this house a modern, fresh and essential place.

Details

Architectural firm: perseveraproducciones.com + donairearquitectos.com/           

Architect/Interiorist/Designer: Donaire Arquitectos + Persevera Producciones

Location: C/ Enladrillada, Sevilla

Date: 2019

Proov Mat.: SL

Products used

Share in:

Share on facebook
Share on linkedin
DH